Kendt Aalborg firma dropper hjemmeside…

5 april, 2012 | 05:00

KonXion, der har stor succes på facebook, har valgt at droppe hjemmesiden.
 
Søndag den 1. april tog det sociale mediebureau konXion afsked med deres hjemmeside. Dette sker som led i en større kampagne for at sætte fokus på brugerinddragelse og nytteværdi. Afskeden var således ikke en aprilsnar, som mange ellers troede.
 
De senere år er tidsforbruget på nettet flyttet fra hjemmesider og ind på de sociale medier, og danskerne bruger i dag væsentlig mere tid på et socialt medie som Facebook end på noget andet site.
 
Og hos konXion tror de heller ikke længere på værdien af hjemmesider, der ikke formår at tænke socialt – altså formår at inddrage brugerne i forretnings- og produktudvikling samt rekruttering og kundeservice, salg og markedsføring.
 
Webbureauerne har gennem de sidste 15-20 år i stor stil solgt visitkort på nettet uden nogen reel nytteværdi for virksomhederne. Hos konXion mener de, at gevinsten ligger i dialogen og interaktionen med brugerne.
 
Lars Granat Jensen fra konXion udtaler: De hjemmesider der vil have succes i fremtiden, er de hjemmesider, der formår at have interaktion med brugerne. For eksempel vil al nethandel i fremtiden komme til at foregå på brugernes præmisser – altså en reel form for social shopping via venne-anbefalinger og gruppekøb. Og de traditionelle webhuse, der ikke forstår at omstille sig, eksisterer ikke om 5 år. Mange tror, at teknologi og cms systemer kan skabe værdi, men teknologien gør det ikke alene. Det er derimod i kontakten med kunderne, at gevinsten ligger.
 
Som privatpersoner er vi sociale – så hvorfor er vi ikke som virksomheder?
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder