Samarbejde om vedligeholdelse af grønne områder i Aalborg

2 april, 2012 | 06:44


HedeDanmark overtager fra 1. april 2012 drift og vedligehold af parker og grønne områder i planområde Svenstrup og Nørresundby samt del af Sydøstområdet, hvilket betyder, at Hededanmark nu vedligeholder ca. 15 % af det samlede areal. Med aftalen udbygger HedeDanmark sin position som førende leverandør af grøn service til både private og offentlige kunder.
 
HedeDanmark har fået tildelt opgaven efter en åben licitation på baggrund af en samlet vurdering af pris, kvalitet og service samt planer for udvikling af området.
Med indgåelse af denne nye 4 årige aftale fortsætter det partnerskabsbaserede samarbejde, der blev indledt for 6 år siden i forbindelse med udbud af vedligeholdelse af de grønne områder i Vestbyen.
 
”Som Danmarks største og mest fokuserede virksomhed inden for pleje og udvikling af grøn service har HedeDanmark opbygget viden og kompetencer, som vores kunder kan drage fordel af, ikke alene når det handler om effektiv drift, men også i forhold til udvikling af service og kvalitet og opbygning af viden og kompetencer i organisationen,” siger forretningsudvikler Thomas B. Randrup fra HedeDanmark a/s.
Fokus på udvikling
 
For at sikre effektiv løsning og løbende udvikling af de kommunale serviceopgaver har Aalborg Kommune som strategi, at minimum 30% af opgaverne skal i åbent udbud.
 
”Det er afgørende, at borgerne får samme basis på kvalitet og service som hidtil, og at vores leverandører er effektive, men også i tæt partnerskab med kommunen formår at udvikle kvalitet, service og kompetencer. Det har HedeDanmark både i sit tilbud og i det hidtidige samarbejde vist, at de kan,” siger teknisk direktør Christian Bjerg, Aalborg Kommune.
Tæt partnerskab
 
Det er et centralt element i aftalen, at HedeDanmark og Aalborg Kommune indgår et tæt partnerskab om både drift og udvikling af samarbejdsformer og arbejdsmetoder.
 
”Målet er at skabe forbedret service og udvikling for de samme penge. Det har vi opnået gode resultater med i en række øvrige stærke partnerskaber sammen med både private og offentlige kunder, og vi glæder os til det nu udvidede samarbejde med Aalborg Kommune om dette,” siger regionschef John Iskov fra HedeDanmark a/s.
 
Aftalen med Aalborg Kommune løber fra 1. april 2012 og i minimum fire år med mulighed for forlængelse i 2 år. I forbindelse med aftalen bliver 3 medarbejdere fra Aalborg Kommunes entreprenørenhed virksomhedsoverdraget til HedeDanmark.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder