Reumert-nomineringer til Aalborg Teater

30 marts, 2012 | 09:39
Foto: Billedarkiv

Reumert-juryen har netop offentliggjort årets Reumert-nomineringer 2012, og Aalborg Teater er nomineret i to kategorier.
 
Årets mandlige birolle
Skuespiller Andreas Jebro er nomineret til en Reumert for årets mandlige birolle i forestillingen Den gyldne drage.
 
Andreas Jebro er uddannet ved Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2007. Efter endt uddannelse var Andreas Jebro fast tilknyttet Aarhus Teater. Siden 2011 har Andreas Jebro dog været en del af vores ensemble på Aalborg Teater, og har i denne sæson medvirket i Den gyldne drage, Pippi Langstrømpe og kan fra 4. maj opleves i forestillingen Det store ædegilde på Lille Scene.
 
Årets instruktør
Udover Andres Jebro er instruktør Thomas Bendixen nomineret til en Reumert i kategorien ”Årets instruktør” for forestillingen Den gyldne drage. Thomas Bendixen har tidligere på Aalborg Teater iscenesat forestillingerne ”Mød min Hr Mor”, ”Snart kommer tiden”, ”Håndværkerne” og ”Anna Sophie Hedvig”.
 
Årets Reumerter uddeles d. 29. april i Operaen. Se listen over alle nomineringer her.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder