Nu går startskuddet til den fjerde bycykelsæson

29 marts, 2012 | 13:26

Aalborg Kommune har i regi af EU-projektet ARCHIMEDES og i samarbejde med Vattenfall de sidste tre år kunnet præsentere Aalborgs borgere for et miljørigtig og bæredygtigt transportmiddel, nemlig bycyklen.
 
På lørdag d. 31. marts går starten til den fjerde bycykelsæson, og denne gang sker det med et brag af en fest på Gabels Torv i Aalborg. Fra kl. 12-14 sender ANR’s populære radioværter Anders Fuglsang, Benita og Niels Skovmand direkte radio med konkurrencer, interviews og masser af god musik. Niarn kommer også og underholder med en række numre fra en scene midt på pladsen.
 
I hele ugen op til d. 31. marts er det muligt at deltage i en stor konkurrence, hvor førstepræmien er en rejse for to til Paris for at opleve afslutningen på dette års Tour de France. Bag det storstilede arrangement er, udover Aalborg Kommune og Vattenfall, AFA JCDecaux, Cykelværkstedet Polar og Aalborg City.
 
Om det store arrangement udtaler Site Manager på ARCHIMEDES hos Aalborg Kommune, Jens Mogensen:
 
”Vi synes, bycyklerne er et flot tilbud til borgerne i Aalborg, og derfor ønsker vi selvfølgelig også, at så mange som muligt bliver gjort opmærksom på, at bycyklen nu er fremme igen. Det håber vi, at dette arrangement kan hjælpe til med. Og derudover vil vi da også gerne være med til at skabe lidt anderledes lørdagsunderholdning for de mange handlende i byen.”
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder