Leonard Cohen flytter koncert i Aalborg

29 marts, 2012 | 13:31


Når Leonard Cohen giver koncert i Mølleparken i Aalborg søndag den 26. august, bliver det ikke kl. 16.00 som oprindeligt annonceret. Cohens management gav i første omgang grønt lys for en hyggelig søndagskoncert med start kl. 16.00, men har nu bedt både Aalborg Kongres & Kultur Center der præsenterer Cohen i Aalborg og de lokale arrangører Musikkens Venner fra Skråen om at rykke koncertstarten til kl. 18.00, da de ikke mener produktionen og Cohen kan være fremme i tide i Aalborg efter koncerten aftenen før i København.
– Vi begynder heldigvis først salget af billetter mandag kl. 10, så derfor håber vi ikke, at denne ændring kommer til at betyde noget for de mennesker, som havde planlagt at komme til koncerten i Aalborg. Mølleparken lukker stadig op 2 timer før koncerten, så der bliver mulighed for lidt picnichygge på tæpper på plænen før koncerten, siger Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.
Der bliver dog den ændring for Aalborg Kongres & Kultur Center, som sælger kulturpakker hvor hotel, billet og spisning købes samlet, ikke bliver med overnatning fra lørdag til søndag, som oprindeligt planlagt.
Opholdet i Aalborg flyttes nu med overnatning fra søndag til mandag. Og Weber der står for ”picnicdelen”, med salg af en tapas-tallerken, der kan nydes i de 2 timer før koncerten i Mølleparken, holdes der ligeledes fast i.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder