Aalborg DH – En bøn fra spillertruppen

29 marts, 2012 | 13:21


Kære fans, supportere og samarbejdspartnere,
Vi piger i Aalborg DH vil gerne sige tak for al den støtte og det engagement som I har givet os denne sæson. Det betyder virkelig meget for os. Desværre sta r vi i en situation, hvor vores fremtid er i stor fare.
Vi har accepteret en lønreduktion og nu gør vi vores sidste forsøg pa at redde klubben og vores ha ndboldfremtid. Vil du hjælpe med til at støtte overlevelsen af dameha ndbolden i Aalborg DH, sa har vi oprettet en støttekonto, hvor I kan sætte penge ind for at støtte os. Husk at mange bække sma … Desværre haster det—vi skal bruge hjælp NU!
Pengene kan indbetales pa kontonummer: 9807-2071082728
Hvis vi ikke skulle klare denne overlevelseskamp, sa vil pengene ga til en ny start af et projekt for dameha ndbolden i Aalborg og omegn.
Kærlige hilsener fra alle pigerne i Aalborg DH
For mere information:
Lars Steffensen – 23 20 88 32

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder