For første gang kan legendariske Cohen opleves i Aalborg

28 marts, 2012 | 07:30


og det bliver til en udendørs koncert i søndag den 26. august kl. 16.00 i Mølleparken.
 
I et tæt opløb kom Aalborg sammen med København i mål med en Leonard Cohen koncert, der har været ventet på efter hans kæmpesucces med den nye cd ”Old Ideas”, som også er navnet på den kommende verdensturné.
Aalborg Kongres & Kultur Center præsenterer i samarbejde med Musikkens Venner fra Skråen Leonard Cohen, og det bliver i Mølleparken i Aalborg, til en ståkoncert dog med et begrænset antal siddepladser på tribuner langs den grønne koncertplads.
– Vi er bare meget glade for, at det lykkedes Aalborg at komme med ind på denne turné, og glæden bliver ikke mindre af, at vi i Mølleparken kan skabe den rigtige ramme om en af Leonard Cohens stemningsfulde koncerter, siger en glad Ernst Trillingsgaard, fra Aalborg Kongres & Kultur Center.
Efter udgivelsen af Leonard Cohens anmelderroste 12. studiealbum ”Old Ideas” vender den legendariske singer-songwriter og digter tilbage til København 25. august og for første gang i Aalborg 26. august, når han påbegynder endnu en verdensturné 12. august 2012. Billetsalget starter mandag 2. april kl. 10.
 
Leonard Cohen har igennem 6 årtier produceret sin kritikerroste musik, og han holder stadig standarten og er velsagtens en af de største singer-songwriters nogensinde. Med ”Old Ideas” har han nået hidtil uanede højder, da albummet debuterede som # 1 verden over og dermed blev det højest placerede album på hitlisterne i Cohens karriere. Anmeldere verden over har rost det længe ventede album til skyerne og den britiske avis The Telegraph har endda erklæret albummet et “genis værk.”
 
Med WB Yeats, Irving Layton og Walt Whitman som inspiration skød Cohen sin musikalske karriere i gang i 60’erne, og har lige siden været et inspirerende talent og en stor bidragyder til branchen. Hans sangtekster om begær, kærlighed, religion, død og afsondrethed har påvirket fans og musikere over hele verden. Med 1.330 anslåede coverversioner af hans originale sange har Leonard Cohen tryllebundet musikere som U2, REM, Nick Cave og den afdøde Johnny Cash… og mange flere!
 
Hans album ”Songs of Leonard Cohen” (1967), ”The Future” (1993) og ”Ten New Songs” (2001) kan med rette betragtes som klassikere sammen med hans smukke sange “Hallelujah” og “Suzanne”. Hans litterære geni og unikke musikalske talent er mindst lige så legendarisk som manden selv.
 
Til glæde for alle sine fans returnerer uforlignelige Leonard Cohen denne gang også til Aalborg med en af sine mest følelsesladede, gribende og legendariske koncerter til dato.
 
 
BILLETSALG STARTER: mandag den 2. april kl. 10.00
BILLETPRIS: ståplads 750,- kr. + gebyr, tribunesiddeplads 1075 kr. + gebyr
BILLETSALG: akkc.dk eller BILLETnet.dk eller AKKC billetkontor tlf. 99 35 55 66
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder