Byg et Lego-æg i påskehulen i Friis

28 marts, 2012 | 07:00

Påskeægget er et både kendt og elsket forårs- og påskesymbol, og de fleste påskeæg er af chokolade og gives typisk til børnene påskemorgen.

Påskeæg af Lego-klodser er derimod knapt så kendte, men det bliver der gjort noget ved i år. Palmesøndag 1. april åbner ”Påskehulen” nemlig i Friis Aalborg Citycenter. Den er indrettet ved Nyhavnsgade-indgangen, hvor Fætter BR har opstillet flotte Lego-figurer i hulen, som holder åbent i butikkernes åbningstid helt indtil påskelørdag.
Piger og drenge i alle aldre kan hver dag deltage i den store konkurrence, hvor det gælder om at bygge det flotteste påskeæg, og der er masser af klodser at bygge med. Tilmed er der rigtig fine præmier, børnene kan vinde.
 
Der er masser af påskestemning i Friis hele ugen, og tirsdag 3. april går jagten ind på de rigtige bogstaver i citycentrets gækkebrevskonkurrence. Her er Lego-klodser skiftet ud med chokolade, idet der er lækre påskeæg fra Aalborg Chokoladen på højkant.
Gækkebreve er en mangeårig, hyggelig, dansk tradition til påske, og i gækkebrevskonkurrencen i Friis er der plads til 200 deltagere, der denne tirsdag har lyst til at gække med. Tilmelding i påskehulen fra kl. 10 efter først-til-mølle princippet.
 
Påsken står i det hele taget i de sjove konkurrencers tegn i Friis, hvor du også har mulighed for at vinde lækre præmier i en stor karsekonkurrence. Du skal bare tage en sjov karsekreation med i Friis påskelørdag 7. april og få den fotograferet. Billeder af karsekunstværkerne lægges på facebook, og så er det op til de mange ”Friis-likers” at stemme på de bedste.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder