Ny leder af Trekanten Bibliotek & Kulturhus

26 marts, 2012 | 08:21

Jane Jacobsen tiltræder som leder af Trekanten Bibliotek & Kulturhus den 1. maj

 
Det bliver Jane Jacobsen, der som ny leder fra 1. maj 2012 kommer til at stå i spidsen for Trekanten Bibliotek & Kulturhus i Aalborg Øst.
 
Jane Jacobsen er 36 år og kommer fra en stilling på Aalborg Universitet som projektleder for events. Hun har 10 års erfaring fra stillinger i det private og det offentlige, blandt andet med fokus på personale og markedsføring, og hun er uddannet cand. mag. i sprog og internationale forhold.
 
Et enigt ansættelsesudvalg står bag valget af Jane Jacobsen til at lede den kommunale institution, der er en kulturdynamo i Aalborg Øst med masser af aktiviteter. Kultur- og fritidschef Lis Rom Andersen siger i forbindelse med ansættelsen:
– Vi har valgt Jane Jacobsen til stillingen, fordi hun er udadvendt og netværksskabende og kan få ting til at ske. Og hun har en fantastisk energi og stor lyst til at tage fat på opgaverne.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder