Der skabes ekstra rock-stemning til D-A-D koncert af The Floor Is Made Of Lava

23 marts, 2012 | 07:00


Det bliver en aften i rockens tegn, når D-A-D fredag den 6. april lægger vejen forbi Aalborghallen. Det danske rockband The Floor Is Made Of Lava står nemlig klar til at være special guest på D-A-D’s turné i Skandinavien.
Der er omkring 24 års forskel på, hvornår de to bands blev dannet. D-A-D begyndte at spille sammen i starten af 80’erne og udgav deres første album ”Call Of The Wild” i 1986. The Floor Is Made Of Lava blev dannet i 2006 og udgav det første album ”All Juice, No Fruit” i 2007. Nu slår de to bands pjalterne sammen, når The Floor Is Made Of Lava tager med som special guest band på D-A-D’s turné i Skandinavien.
At være med på turné sammen med et verdenskendt navn som D-A-D er ikke uvant for den unge danske rockgruppe. The Floor Is Made Of Lava var nemlig opvarmningsband for både Oasis og AC/DC, da de gæstede København i 2009, og derudover har de også opvarmet for det populære danske band Nephew. De ved altså, hvad det handler om, når der skal skabes stemning hos et stort publikum i forbindelse med store koncertnavne.
Fra sangskrivning på landet til utallige nomineringer
Bandets lidt usædvanlige navn, The Floor Is Made Of Lava, stammer fra en kreativ proces, hvor et ønske om at være et ”The”-band, dog uden at ende på -s, samt at inddrage et barnligt islæt skulle mødes.
Bandmedlemmerne skriver selv både musik og tekster til sangene på deres albums, og ofte har det foregået på en landejendom på Fyn, hvor det ene medlems forældre bor. Her har de haft fred og ro til at fordybe sig, og det har blandt andet givet udslag i adskillige solgte albums og op til flere nomineringer. De var for eksempel i 2010 nomineret til P3 Guld prisen, 3 Zulu Awards og hele 5 GAFFA-priser.
The Floor Is Made Of Lava har ambitioner for fremtiden – de vil gerne kunne leve af at spille musik, og spille så mange koncerter som muligt, også gerne i udlandet. Med D-A-D turnéen når de et stykke af vejen. De kommer nemlig til at spille op til flere koncerter både i Danmark og i udlandet.
FAKTUELLE INFORMATIONER:
Billetter sælges i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99 35 55 66 samt akkc.dk og BILLETnet.dk. Prisen er 300,- ekskl. gebyr. Koncerten er en ståkoncert, men der vil, som altid til ståkoncerter, være adgang til et begrænset antal unummererede siddepladser efter først-til-mølle princippet bagerst i salen.

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder