Ambitiøs D.I.Y.-artist udgiver album på eget pladeselskab

23 marts, 2012 | 10:29

REMIX-UDGIVELSE: Musikalsk passion og stilistisk leg går op i en højere enhed når Vibeke Falden den 26. marts 2012 udgiver et remix album med bidrag fra 9 musikere fra ind- og udland. Albummet forener forskellige stilarter indenfor den elektroniske musik, med sikkert fundament i tidligere udgivelser.
 
12 dage med gratis remix.
Fra mandag den 26. marts, og de næste 12 dage frem kan man hver dag – kvit og frit – downloade et nyt nummer.
Den elektronisk baserede vokalist og sangskriver Vibeke Falden udgiver digtalt album, hvor 9 forskellige artister fra Tyskland, Irland og Danmark har remixet 12 udgaver af sangene fra det anmelderroste album ”Debut”, som udkom i februar sidste år. Resultatet er blevet en spændende sammensætning af stilarter som house og dubstep, samt Vibeke Faldens egen vokalbaserede, originale blanding af knitrende electronica, melodiøse poptoner og spoken word.
“Jeg fik lyst til at høre, hvordan mine sange lyder igennem andre musikeres kreative filter og hvordan sangene kan blive ført et helt andet sted hen jeg ikke selv har forestillet mig” siger Vibeke Falden.”Synergien der er opstået ved at give alle frie hænder har været inspirerende for mig, både på et personligt og musikalsk plan.”
”Debut Remixed”, som udgives på Faldens eget pladeselskab, wUNDERwELT music, kan downloades gratis fra soundcloud.com/vibekefalden og vibekefalden.bandcamp.com i 12 dage fra den 26. marts. Albummet kan også købes på iTunes.
Listen af folk bag de 12 remix rummer blandt andet Søren Bendixen (tdl. Sorten Muld) og der indbydes til en rejse ud i de forskelle kroge af den elektroniske musik. Fra de unge drenge i Electrocranks legende 8-bit univers, over tyske Lukas Lehmanns up-beat rytmer, irske Púcas sans for elektronisk fremdrift, til den melankolske og eftertænksomme Naderi.
Vibeke Falden har base i Aalborgs blomstrende musikscene, hvor hun arbejder passioneret med sin musikalske vision og hun oplever voksende anderkendelse herhjemme og i udlandet. I 2011 blev hun kåret som Årets Spoken Word Kunstner, optrådte på Iceland Airwaves og var på en vellykket tourné i blandt andet Danmark og Tyskland.
Tidligere har Falden varmet op for den Grammy belønnede Imogen Heap, og har for nyligt optrådt sammen med beatpoeten Claus Høxbroe. For tiden arbejder hun på nyt materiale til et kommende album.
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder