Thailand står stærkt

22 marts, 2012 | 07:30

 
Thailand står stærkt på forårsmessen
Bl.a. etablerer Den Kongelige Thailandske Ambassade paskontor på
Forbrugermessen forår 2012
 
Herboende thailændere skal under normale omstændigheder rejse til København, og møde personligt op på den thailandske ambassade for at få fornyet pas og identifikationspapirer. På Forbrugermessen forår 2012, som åbner på fredag, kan thailænderne møde op på messens tredje dag, søndag 25. marts, og på standen, ”Visit Thailand”, blive henvist til det paskontor, som etableres andetsteds i AKKC. Det kan ske søndag fra kl. 11 til 16.
 
Seks thailandske institutioner repræsenteret på messen
Messegæsterne kan blive meget klogere på Thailand ved at aflægge standen ”Visit Thailand”, der har Den Kongelige Thailandske Ambassade som hovedudstiller, et besøg.
 
Er Thailand målet for sæsonens ferierejse, står Thai Airways til rådighed, hvad angår rejsen til Thailand. I øvrigt kan nordjyske rejsende jævnligt komme til Phuket direkte fra Aalborg Lufthavn. Det nordiske hoved-kontor for turistservice, Tourism Authority of Thailand er også stærkt repræsenteret på standen, og kan fortælle alt om alle rejsemål i Thailand.
 
For investorer og forretningsfolk
Investorer og andre forretningsfolk kan hente råd om såvel solide thailandske investeringsprojekter som muligheder for at importere varer fra det store land i øst og høre om mulighederne for at outsource produktion og services til thailandske virksomheder. Rådgivningen formidles af de to statslige institutioner: Thailand Board of Investment og Commercial Affairs of Thailand.
 
Det Kongelige Thailandske Generalkonsulat, der har domicil i Hvide Sande, er bl.a. repræsenteret ved generalkonsul Ib Thomsen, der på stedet øser ud af sin store viden om in- og eksterne thailandske forhold.
 
Thailand på egen scene i Aalborghallen
På Thailands indtager alle messedagene Aalborghallens store scene og præsenterer i løbet af messen en lang række indslag, som realiseres
i samarbejde med foreningen Thai-Nord, hvor formanden, Chakritt Khunburan, har sammensat programmet. Der vil bl.a. blive demonstreret udskæring af eksotiske frugter og uddelt smagsprøver, det vil blive demonstreret, hvordan de thailandske kvinder forvandler silke-kokoner til thaisilke. Thaimassage, Wat Pho traditionen, og klassisk thailandsk dans vil også spille deres roller på scenen ”Visit Thailand”.
 
Forårsmessen finder sted 23., 24. og 25. marts – åbent alle dage fra kl. 10 til 17.
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder