Taxa-app – nemmere at bestille en taxa

21 marts, 2012 | 07:30

Det har aldrig været nemmere at bestille en taxa end med Click A Taxi. Flere end 50.000 danskere har allerede downloadet app’en, der nu også kan bruges i Norge og Sverige. Snart dækker den også resten af Europa, og der er netop kommet en ny version af app’en, som nu løbende sender informationer om din taxas forventede ankomsttid.
Uanset om man er på ferie eller forretningsrejse, kan man få brug for at bestille en taxa. Det er dog ikke altid en let opgave, for ”hvad er nummeret til det lokale taxaselskab, og hvilken adresse befinder jeg mig på?” Nu er det slut med unødigt besvær og lang ventetid i en telefonkø, for uanset om du står i Oslo, Oskarshamn eller Odense, kan Click A Taxi hjælpe dig med at bestille en vogn med bare få klik på din smartphone.
App’en er gratis, og flere end 50.000 danskere har siden oktober 2011 haft glæde af den. Hver måned leverer Click A Taxi flere end 10.000 taxature til taxaselskaber i hele landet, og nu rykker app’en også ind i Norge og Sverige.
”Vores mål er at gøre det nemt for forbrugerne at finde en taxa, uanset hvor de befinder sig, og vi er derfor enormt glade for, at app’en nu også dækker Norge og Sverige. Skandinavien er bare første skridt på vores internationale rejse, for inden udgangen af 2012 er vi rullet ud i Vesteuropa og Nordamerika,” siger Nikolaj Køster, medstifter og ansvarlig for kommunikation i Click A Taxi, og påpeger, at hvis man allerede har downloadet app’en, skal man bare opdatere den for at få glæde af de nye funktioner.
Click A Taxi er blevet endnu smartere
Click A Taxi finder din adresse via GPS, hvorefter du hurtigt og nemt kan bestille en taxa til nu eller senere. Som noget nyt sender app’en dig løbende opdateringer om din taxas forventede ankomsttid, og du har mulighed for at vælge mellem sprogene dansk, engelsk, svensk og norsk.
App’en virker i dag til iPhone og Android, og fra april bliver den også tilgængelig til Windows Phone 7. I løbet af sommeren bliver det muligt at betale taxaregningen via Click A Taxi, og man vil også kunne gemme sine kvitteringer i app’en.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder