Electric Lady Lab drager med Nik & Jay på turné

21 marts, 2012 | 08:00

 
Når Nik & Jay gæster Aalborghallen lørdag den 31. marts kl. 20 bliver det hitduoen Electric Lady Lab, der skal stå for at starte halballet op og få publikum i gear.
Nik & Jay har deres egen stil. Der skal derfor et helt specielt supportband til for ikke at falde i baggrunden af dem, og valget er faldet på Electric Lady Lab. Duoen består af producer og sangskriver Martin Bøge Pedersen og sangerinde Stine Hjelm Jacobsen, der begge har arbejdet med musik, inden de dannede hitduoen Electric Lady Lab.
Martin er tidligere kendt fra gruppen The Loft, hvis største hit ”City of Dreams” var den første sang, som fik lov at blive samplet med Kim Larsens ”Midt om natten”. Og netop sampling er også et af Electric Lady Labs varemærker. De har på bemærkelsesværdig vis fået lov til at sample både AHA’s store hit ”The Sun Always Shine On Tv” og den tyske gruppe Snap’s populære 90’erhit ”Rhythm Is a Dancer”. Det er blevet til store hitsingler fra Electric Lady Lab som ”You and Me”, der solgte platin, ”It’s Over Now”, der solgte guld, og den seneste single ”Touch Me”.
Hele Danmark rundt
Electric Lady Lab har netop lagt sidste hånd på deres nye single, og de sætter derfor kursen mod L.A. for at indspille musikvideoen til nummeret. De når dog at komme hjem tids nok til at drage med Nik & Jay på tour lige fra Lolland til Nordjylland, der begynder den 9. marts.
Det bliver dog ikke helt nyt for Electric Lady Lab at arbejde sammen med Nik & Jay. De har tidligere været i studiet sammen, og derigennem har Electric Lady Lab fået stor respekt for, at alt hvad Nik & Jay gør, kommer fra hjertet og at de ikke går på kompromis med deres musik – fortæller Martin og Stine, der glæder sig utrolig meget til at varme op for Nik & Jay.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder