Romantik, komik og alt muligt andet…

20 marts, 2012 | 10:21

Aalborg University Shakespeare Company blænder i år op for forestillingen A Midsummer Night’s Dream (En Skærsommernats Drøm), der opføres på Det Hem’lige Teater i Aalborg.
Publikum kan se frem til en forestilling, hvor temaerne romancer, jalousi og forviklinger, tages under kærlig behandling. Der er lagt i støbeskeen til en rejse i kærlighedens og komikkens tegn, når forestillingen opføres den 7., samt 9.-13. april.
Som en af de eneste amatørteatertrupper i Danmark, opfører Aalborg University Shakespeare Company et af William Shakespeares stykker på det originale gamle engelsk, og alle medvirkende i kompagniet er frivillige studerende fra Aalborg Universitet. Alt fra instruktion og skuespil til kostumer og scenografi laves derfor af kompagniets medlemmer, som alle har arbejdet på produktionen i månedsvis.
A Midsummer Night’s Dream skildrer to unge kærestepar og en gruppe amatørskuespilleres oplevelser i en eventyrlig skov uden for Athen. Skoven er fyldt med magiske væsener, og blandt disse, er alfernes konge og dronning, der dog er sygeligt jaloux på hinanden. Samtidig hos menneskene, kæmpes en kamp med kærligheden og de følelser og krav, der på den ene eller anden måde følger med. Ude i skoven får Puk kludret det hele godt og grundigt sammen med sit særlige kærligheds-præparat, så de unge elskende ufrivilligt er blevet en del af alfernes drillerier. Nu er forvirringen total! …Og så er der lige amatørteatertruppen, der kommer i skoven for at øve et stykke, denne skal opføre til det kongelige bryllup mellem hertugen af Athen og hans udkårne. Også her er Puk på spil, for pludselig er en af skuespillerne blevet forvandlet til et æsel! – Hvordan i alverden hænger det nu sammen?
Om hele redeligheden på skærsommernatten ender godt, kan man finde ud af ved at lægge vejen forbi Det Hem’lige Teater, Kjellerupsgade 20, 9000 Aalborg.
Forestillinger: 7. april og 9.-13. april kl. 19.30
Billetter koster 50 kr. og kan bestilles på tlf.: 20 97 76 16.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder