AaB til Herfølge med respekt

19 marts, 2012 | 12:07

 
Forud for mandag aftens møde i Herfølge fastslår AaB’s cheftræner Kent Nielsen, at ikke mindst HB Køges seneste fem kampe aftvinger stor respekt.
 
I Superligaens seneste spillerunder har HB Køge leveret stærke præstationer mod Lyngby Boldklub, FC København, Brøndby I.F., AC Horsens og Silkeborg I.F., hvilket kulminerede med sejren hos sidstnævnte i sidste weekend.
 
– Resultaterne og præstationerne indikerer, at HB Køge har udviklet sig meget, og det er imponerende, at man trods sin placering og sin foreløbige pointhøst kan spille med så stor energi og entusiasme, som tilfældet er, påpeger Kent Nielsen.
 
– Hold der spiller med energi og entusiasme, er som modstander altid svære at håndtere, og vi forventer et vanskeligt opgør mod HB Køge, selvom vi er favoritter.
 
– Vi kommer til Herfølge oven på to gode kampe mod Lyngby og FCK, og kan vi bevare eller forbedre vores niveau, tror vi også på, at vi er gode nok til at få et resultat i morgen, siger AaB’s cheftræner, der efter søndagens træningspas har udtaget følgende navne:
 
1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Chris Rolfe, 18 Lucas Andersen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Nicholas Gotfredsen, 22 Casrsten Christensen, 26 Jakob Ahlmann, 30 Kayke og 33 Kasper Kusk.
 
Eneste mand på skadeslisten hos AaB er Kasper Bøgelund.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder