Palmehaveaften en del af Thorleifs afskedsturné

15 marts, 2012 | 10:15

Når det populære svenske danseband Thorleifs spiller sammen med Kandis til Palmehaveaften i Aalborghallen lørdag den 21. april er koncerten Thorleifs uigenkaldeligt sidste i Danmark.
Det svenske danseband Thorleifs blev dannet i 1962 af Thorleif Torstensson, og har underholdt utallige mennesker med deres kendetegnende lyd og glade musik. Den succesfulde æra ender nu, da Thorleif har meddelt, at denne turné er deres sidste. Koncerten i Aalborg Kongres & Kultur Center er en Palmehaveaften, hvor de sammen med Kandis spiller op til dans på det 400 m2 store dansegulv.
Thorleifs har udgivet utallige albums og deres længe ventede udgivelse med titlen “Våra bästa år” (2008) var deres første album i syv år, og blev taget rigtig godt imod. Bandet indspillede oven i købet også en dansk version af albummet, som blev udgivet her i Danmark. Thorleifs har vundet op til flere svenske musikpriser og har optrådt i Top Charlie flere gange.
 

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder