Krysters Kartel får fem stjerner med til Aalborg

14 marts, 2012 | 07:09


Krysters Kartel drager snart på turné med showet ”Så hakker spætten” og lægger vejen forbi Aalborghallen fredag den 20. april kl. 20.
Showet har allerede kørt en periode på Bremen i København, og her har den morsomme komikergruppe fået hele fem stjerner.
Vi kender dem blandt andet som det solbrune og overgearede københavnerpar Sanny & Jeff, den sure aalborgenser Carsten og Aarhusparret Kitte & Johannes.
Krysters Kartel har i en lang periode været populært på TV, hvor de på DR2 siden 2009, har slået sine folder. I 2010 modtog de TV-prisen for bedste satireprogram og succesen for gruppen ser ud til at fortsætte.
 
Holdet bag Krysters Kartel har optrådt med Live showet ”Så hakker spætten” i København siden december, inden de pakker kufferterne og drager på turné. Herhar de af B.T. fået hele fem stjerner for deres show, der beskrives som suveræn, sort satire med noget af det morsomste, der har været vist på en dansk scene længe, hvor en flok tåbelige tabere laver hver sine kiksede og fjumrede forsøg på at hævde sig selv i al deres hjerteskærende ensomhed.
Krysters Kartel består af skuespillerne Christine Exner, Laura Kvist, Troels Malling, der tidligere har arbejdet på Aalborg Teater og Brian Lykke, der sammen med producer, instruktør og manusforfatter Jesper Rofelt, er holdet bag ”Så hakker spætten”. Med sig i bagagen har de 50 forskellige fornøjelige figurer, som de for første gang kan præsentere live for nordjyderne.
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder