ER DU OS? Dansk nycirkusforestilling

14 marts, 2012 | 12:12

 
Premiere på Teater Nordkraft fredag den 23. marts.
Coproduktion med Teatret Masken
 
ER DU OS? er en nycirkus forestilling om forholdet mellem os og de andre. Om selve nationers identitet, og hvad der i første omang får mennesker til at finde sammen i grupper.
 
Et reb hænger enligt ned fra loftet. I bunden af rebet svæver en kæmpe rebknude bundet sammen af en nations forgangne vraggods. Knuden bevæger sig langsomt som et pendul, der søger efter et glemt svar.
 
Knuden er Lars Gregersens sidste bastion… den sidste nation, den sidste gruppe. Igennem rebakrobatik og fysisk teater bliver publikum revet med ind i diskussioner om, hvor grænsen går mellem os og “de andre” – og bliver aktivt spillet ud mod hinanden.
 
Spilletidspunktet

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder