Tiltag i forbindelse med optrinene ved weekendens kamp i Aalborg

8 marts, 2012 | 08:45


På baggrund af optrinene på udebaneafsnittet i forbindelse med weekendens kamp i Aalborg, har F.C. København truffet beslutning om i første omgang ikke at tilbyde udebaneafsnit til kampe hos AGF, Brøndby IF, OB og AaB.
 
De fem klubber i Danmark med den største opbakning på udebane, har som opfølgning herpå og i solidaritet hermed aftalt to konkrete tiltag:
 
1) Såfremt udebanetilskuere fra én af de nævnte klubber udviser uacceptabel og grænseoverskridende adfærd vil den pågældende klub tage samme beslutning som F.C. København nu har taget. Det indebærer som minimum, at man lukker udebaneafsnittet hos de fire øvrige klubber der er omfattet af aftalen.
 
2) Som et præventivt tiltag har de fem klubber desuden besluttet i fællesskab at udvikle et system, som vil betyde, at tilskuere og fans til udebaneafsnit skal registrere sig med navn og adresse og på kampdagen være i stand til at fremvise legitimation, som matcher informationerne på billetten for at få adgang til udebaneafsnittet på stadion. Udviklingen af dette system sættes i værk, så klubberne igen på sigt kan sikre muligheden for at tilbyde tilskuere og fans udebaneafsnit til alle kampe.
 
Den første beslutning iværksættes straks. Udviklingsarbejdet, som er nødvendig for den anden beslutning, sættes i gang umiddelbart og gennemføres hurtigst muligt.
 
Når disse tiltag meldes ud af disse fem klubber og ikke den samlede Superliga, sker det fordi det er disse fem klubber som har størst opbakning på udebane og det er derfor i første omgang ikke nødvendigt at øvrige klubber tager samme beslutning. Forslagene har endnu ikke været til diskussion blandt samtlige Superliga klubber.
 
Divisionsforeningen, AGF, Brøndby IF, F.C. København, OB og AaB
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder