Lynge bifalder initiativ

8 marts, 2012 | 12:19


AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen er meget tilfreds med onsdag aftens samlede udmelding fra Divisionsforeningen og klubberne AGF, Brøndby I.F., FC København, OB og AaB.
 
Her erklærede parterne sig enige i, at såfremt udebanetilskuere fra én af de nævnte klubber udviser uacceptabel og grænseoverskridende adfærd, vil den pågældende klub tage samme beslutning, som F.C. København nu har taget om ikke at tilbyde udebaneafsnit til kampe hos AGF, Brøndby I.F., OB og AaB.
 
– De beslutninger der i fællesskab er taget, bygger på, at vi vil de grupperinger til livs, som vi eksempelvis i søndags i Aalborg så overtage dagsordenen totalt fra selve fodbolden, fastslår Lynge Jakobsen over for aabsport.dk.
 
Ikke bare blev kampen både udsat og afbrudt, men ligeledes blev der udøvet omfattende hærværk såvel inden for som uden for stadion.
 
– Klubberne som nu har diskuteret tingene, er meget enige i, at grænsen er nået, og derfor er FCK’s beslutning om ikke at tilbyde udebaneafsnit et initiativ, vi har valgt at bakke op, hvis noget lignende skulle indtræffe i vores eget udebaneafsnit.
 
– Der er tale om et drastisk tiltag, som er af midlertidig karakter, mens vi arbejder på at implementere en optimal fremgangsmåde, så det er fodboldklubberne og ikke bøllerne, der sætter dagsordenen, pointerer Lynge Jakobsen.
 
– Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke ser det som et problem for vores fans og tilhængere, vurderet ud fra hvad vi har oplevet de seneste mange år. Generelt kan jeg kun rose den opbakning, vi får såvel ude som hjemme, slutter Lynge Jakobsen.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder