Legendariske Ministry spiller på Nibe

6 marts, 2012 | 08:28


Et af hårdrockens helt store navne – legendariske Ministry er nu ganske overraskende indlemmet i tidernes mest omfattende festivalprogram i Nibe.
 
Med Ministry på programmet understeger vi endnu engang, at vi går bredt i Nibe, og at vi gerne ser både fremad og tilbage, og agerer både traditionelt og nyskabende, når vi sætter programmet på de 5 scener i Skalskoven, udtaler Peter Møller Madsen
Hold nu fast. Ministry spiller på Blå Scene lørdag aften. Så intime rammer er ikke hverdagskost for industrial rockende Ministry, men det er ikke desto mindre i de omgivelser, at de kan opleves på sommerens festival.
 
De er også klar til Nibe 2012
Gavin DeGraw (US), L.O.C., Rasmus Seebach, D-A-D, Kaizers Orchestra (N), Alphabeat, Kashmir, Dúné, TV-2, Lukas Graham, Tim Christensen & The Damn Crystals og Magtens Korridorer er blandt de allerede offentliggjorte bands.
Flere offentliggørelser i løbet af ugen.
 
Status på billetsalget
Over 2/3 af billetterne er solgt til sommerens festival. På trods af, at Nibe Festival 2011 var afviklet i en vejrmæssig ustabil periode, så er interessen for sommerens festival altså intakt.
 
Vi forventer derfor også snart, at de første billettyper går udsolgt.
 
Af Peter Møller Madsen, Nibe Festival
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder