Opera, fødselsdag og roulade-show i Friis

2 marts, 2012 | 11:16


Marts måned er over os. Forårsbebuderne pibler op af jorden, og både inde og ude er der forårsstemning og udsigt til lange, lyse dage. Også Friis Aalborg Citycenter er præget af forårsfornemmelser, og marts byder på et væld af gode oplevelser for både børn og voksne.
 
Lørdag 10. marts er der lagt op til en stemningsfuld operaoplevelse i Friis i forbindelse med Aalborg Operafestival. Unge sangere fra Det Jyske Musikkonservatorium synger kl. 11 og 14, og der er fri adgang for alle.
 
Marts er også måneden, hvor Friis fejrer sin 2 års fødselsdag, og i anledning af fødselsdagen får børnene mulighed for at opleve Rosa fra Rouladegade. Sammen med sine rødder kan Rosa opleves fredag 23. marts kl. 16, hvor børn i alle aldre er velkomne. Rosa og rødderne giver et forrygende musikalsk show, hvor der både bliver sunget, spillet og lavet kager. Efterfølgende inviterer Friis på lækker fødselsdagskage, og i det hele taget bliver der masser af festivitas som følge af fødselsdagen. Der deles skrabelodder ud til handlende kunder, som kan skrabe sig til hundredevis af gode gaver og flotte rabatter.
 
Det er også i marts, at Karneval i Aalborg skyder sæsonen ind. Det sker når Carrus Navalis-optoget går gennem byen lørdag 24. marts og fejrer foråret med kanonsalut og show fra lokale karnevalsgrupper på Gabels Torv fra ca. kl. 12.00.
 
Friis’er Klubben er også i forårshumør og giver onsdag 28. marts idéer til, hvordan du skaber forårsstemning i din vindueskarm, på din hoveddør eller lignende uden have. Arrangementet finder sted kl. 19-21 i loungen på Hotel Cabinn i Friis, hvor stylist Bibi Junget fortæller om urban gardening. Urban gardening-arrangementet er gratis og kun for medlemmer af Friis’er Klubben, og man kan melde sig ind på friisaalborg.dk, hvor der også står mere om tilmelding m.v.
 
Billedtekst: Rosa fra Rouladegade kan sammen med sine rødder opleves fredag 23. marts kl. 16 i Friis.
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder