Borgermøde om Regional Udviklingsplan i Aalborg

2 marts, 2012 | 08:38


 
Region Nordjylland holder borgermøde mandag 5. marts i Aalborg, Nordkraft kl. 17.00-19.45, hvor borgere og presse er velkommen til at deltage.
Regionsrådet er i gang med at diskutere fremtiden for Nordjylland. Det har resulteret i et forslag til den Regionale Udviklingsplan 2012, som er i høring frem til 16. marts. På det offentlige dialogmøde i Aalborg vil borgere få mulighed for at komme i dialog med medlemmer af Regionsrådet.
På mødet vil Regionsrådsformand Ulla Astman byde velkommen og præsentere planforslaget og dens indsatsområder. Dialogen vil herefter foregå i mindre grupper, hvor både borgere og politikere er repræsenteret.
 
Sted: Nordkraft i Aalborg
Dato: 5. marts 2012
Tid: Kl. 17:00-19:45
 
Hele programmet kan ses på www.rup.rn.dk
 
 
 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder