Vi går mod strømmen vi udvider

29 februar, 2012 | 10:46


Kunst for øjne og øre på Galleri Stenseminde.
Aalborg operafestival komite tog kontakt til Brit V Sørensen i foråret 2011 de havde en ide om at få operafestivalen ud i Aalborg opland. God ide og i tråd med planerne om udvidelse af Galleriet.
Galleri Stenseminde ligger ved Vadum og er netop blevet udvidet til det dobbelte, så kunsten har ca. 400 kvm at boltre sig på, og med frit udsyn til Brorholtskov, i baggrunden er det et helt unik udstillings lokale. Opera og fernisering på samme tid i galleriet -festlig og anderledes.
Der var i forvejen en række aftaler for sæsonen 2012 med rigtig gode og anerkendte kunstnere blandt udstillerene er Brit V Sørensen stolt over at præsentere Esben Hanefelt Kristensen som udstiller en række nye fantastiske værker. Esben erblandt andet kendt for sine billeder til gendigtningen af Saxos Danmarkskrønike – motiver, der kan ses på rådhuset i Aalborg. Marie Louise Kold er uddannet indenfor metallurgi og bronzestøbning hun har haft udstillinger de seneste år som strækker sig fra Montmartre, Paris til Galleri New Form i Trelleborg, og Nordisk Ministerråds Galleri. Lene Purkær Stefansen, anvender ofte det følelsesmæssige samspil mellem mennesker, familien og børn i hendes udtryksfulde bronze skulpturer. Lene har siden galleriets start 2009 været tilknyttet Galleri Stenseminde. Fra d.3 marts hvor vi åbner årets nye og meget spændene sæson, er Lenes store skulpturer nu helt eksklusivt at se på Galleri Stenseminde. Alle er velkommen dørene åbnes kl. 13.00.
Øvrige udstillere Niels Kongsbak billedkunstner maler abstrakt. Lars Henning Andersen billedkunstner maler figurativt abstrakt.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder