Mere end 191.000 Bingo-kroner til Aalborgs idrætsforeninger

29 februar, 2012 | 18:43
Kilde: Billedtekst


– 48 ansøgninger blev tilgodeset ….
Af overskuddet fra SIFAs TV-Bingo er der netop igen uddelt tilskud til aalborgensiske idrætsforeninger – denne gang i alt lige over kr. 191.000. 27 forskellige foreninger er blevet betænkt med større og mindre beløb i tilskud til en række spændende ture og stævner i ind- og udland.
Blandt de klubber der denne gang har modtaget tilskud, kan nævnes Aalborg Svømmeklub, der sender deres bedste svømmere på træningslejr i Orlando samt Aalborg Skøjteløberforening, der skal deltage i en række stævner rundt om i landet. Aalborg Freja sender 125 drenge og piger til fodboldturnering i Spanien – og det samme gør Sulsted/Vestbjerg IF med deres U17 hold. AaB sender U11 til Brøndby Cup, U13+14+15 på træningslejr i Fjerritslev og U17+19 til Tyskland.
Kano- og Kajakklubben Limfjorden har Amalie Thomsen (U18) og Jesper Beer (U23) med landsholdet på træningslejr i hhv. Spanien og Portugal – ligesom AaB Floorball har 3 herrespillere med A-landsholdet til VM-kvalifikation i Münster og 3 pigespillere med på træningslejr med U19-landsholdet.
Der er yderligere bevilget tilskud til skaterhockey, dans, volleyball, boksning, vægtløftning, badminton, brydning, mountainbike, bowling, håndbold, ultimate frisbee, roning, karate, ridebanespring og floorball.
Et par af Aalborg Svømmeklubs svømmere – der jo også er mellem bidragsmodtagerne – vil blive præsenteret i SIFAs TV-Bingo søndag 4. marts 2012 kl. 16-17.
Med venlig hilsen
SIFA – Samvirkende Idræts-Foreninger Aalborg

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder