Lacarriere Spring 2012

29 februar, 2012 | 10:37

Så lanceres forårskollektionen Lacarriere Spring 2012, konceptet har altid været at beklæde ældre møbler og andet interiør med smukke retro stoffer. Det er en hel ny serie møbler og boligtilbehør i en lidt anden stil end tidligere set, og stadig unikt, farverigt og håndlavet af Gitte Lacarriere.
Oplev fornyelserne, farverne og atmosfæren
Lørdag d. 3. marts 2012. kl. 11.00 – 15.00 i værkstedet Højvangsvej 4, 9400 Nørresundby og
På hjemmesiden www.lacarriere.dk fra mandag d. 5. marts kl. 11.00
Samme dag afholdes det store årlige udsalg, hvor sidste års kollektion sælges til nedsatte priser, og der er masser af 2. sortering til fornuftige priser, så som stole, små borde, lamper, skåle og meget mere.
Udspecificeret prisliste kan erhverves efter lanceringen, udsalgspriser starter fra 225,-

Del |

Relaterede nyheder

Mest læste nyheder

Seneste nyheder