MinByAalborg.dk

Kronprinsesse Mary og Tv-læge Peter Qvortrup Geisling går sammen om at fremme mental sundhed i nyt DR-program

20 november, 2023 | 17:00
- Af Victoria Strøbæk
DR præsenterer et nyt tv-program, "Naturen og vores sind – Kronprinsessen ved Vesterhavet," hvor tv-læge Peter Qvortrup Geisling og kronprinsesse Mary diskuterer naturens rolle i mental sundhed sammen med tre danskere, der har overvundet personlige udfordringer ved hjælp af naturen.
Beskrivelse: stress
DEKLARATION
Kilde:Ritzau - Berlingske
Billedetekst: Foto: Elisa Ventur - Unsplash

Et nyt partnerskab mellem tv-læge Peter Qvortrup Geisling og kronprinsesse Mary er skabt for at bringe opmærksomhed omkring danskernes mentale sundhed. I det kommende DR-program, “Naturen og vores sind – Kronprinsessen ved Vesterhavet,” tager de to værter seerne med til Vesterhavet for at diskutere, hvordan naturen påvirker trivsel og mental sundhed.

Programmet vil feature tre danskere, der har oplevet udfordringer som stress, psykiske lidelser og sorg. Trods deres forskellige baggrunde har de alle fundet ro og balance gennem naturen. Vesterhavet, et sted der er særligt betydningsfuldt for kronprinsesse Mary, fungerer som det naturlige mødested for disse samtaler.

DR’s redaktionschef, Kristen Marie Svendsen, forklarer, at programmet er en respons på den stigende samfundsudfordring inden for mistrivsel og mental usundhed, især blandt børn og unge. Ved at bringe disse personlige historier frem i lyset håber DR at skabe dialog og opmærksomhed omkring mentale sundhedsproblemer.

Programmet, der er en del af DR’s overordnede strategi for at adressere mental sundhed, markerer endnu et skridt i retning af at bryde tabuet omkring psykiske lidelser. “Naturen og vores sind – Kronprinsessen ved Vesterhavet” vil blive sendt første gang den 30. november på DRTV kl. 06.00 og samme dag på DR1 kl. 20.00.

Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt