Voergaard Slot gør sig klar til en magisk julesæson

20 oktober, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
De hyggelige juledage nærmer sig, og Voergaard Slot står klar til at sprede julestemning og glæde i de kommende weekender. Mellem den 24. og 26. november samt den 1. og 3. december vil det imponerende renæssanceslot forvandle sig til en juleoase, der lover at sætte hele familien i den rette julestemning.
Info:
Foto: Acton Crawford - Unsplash

Julen på Voergaard har længe været en tradition, og i år er ingen undtagelse. Slotet vil blive smukt udsmykket af den dygtige dekoratør Bjarne Als fra Bering House of Flowers. Han er kendt for at skabe en fortryllende atmosfære med sin dekoration, der vil appellere til alle sanser.

En spændende tilføjelse til årets arrangement er tilstedeværelsen af bagværk. Anne-Mette Juel Svensson, en dygtig kagebager, vil være til stede for at inspirere besøgende med hendes smukke og velsmagende julekager. De besøgende har også mulighed for at opleve live demonstrationer af både Bjarne Als’ og Anne-Mette Juel Svenssons ekspertise og kan stille spørgsmål til dem.

Voergaards julemarked byder på en bred vifte af madboder og foodtrucks på slotspladsen, hvor man kan nyde lækre julespecialiteter. I slotskælderen vil duften af gløgg og æbleskiver fylde luften og bidrage til den hyggelige atmosfære.

Børnene vil også have en uforglemmelig tid på Voergaard. De kan gå på opdagelse og måske finde nisseboet, hvor de søde nisser opholder sig. Der er også mulighed for at møde gøglernissen Elnis, der vil cykle rundt på pladsen og skabe sjov og ballade.

Gør dig klar til en vidunderlig start på julen på Voergaard Slot, hvor skønhed, smag og glæde går hånd i hånd. Sæt kryds i kalenderen og vær klar til at deltage i dette magiske juleevent, der helt sikkert vil sætte dig i julestemning.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Østvendsyssel Folkeblad
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt