Læg mobilen og spænd hesten for vognen

20 september, 2022 | 17:00
Det er tid til en mobil- og ipadfri søndag. Kør i hestevogn, spis brændenældesuppe eller lav et vikingesmykke, når lokale foreninger igen afholder Grøn Familiedag 25. september ved Halkær Mølle - du er inviteret med til en hyggelig dag.
Læg mobilen og spænd hesten for vognen
Billedetekst: Foto: Aalborg Kommune

Lav mobil- og ipad-fri søndag, tag det praktiske tøj på og saml familien – I skal en tur i naturen! De lokale foreninger i Aalborg Fjordland-området er sammen med Aalborg Kommune igen vært for en masse gratis oplevelser og aktiviteter i det grønne, når der afholdes Grøn Familiedag ved Halkær Mølle søndag 25. september.

“Jeg er glad for at vi igen inviterer til oplevelser i naturen ved Halkær Mølle. Jeg håber vi ser en masse gæster derude fra hele kommunen, men også gerne længere væk. Aalborgs landdistrikt er fyldt med masser af naturperler og Halkær Mølle er en af dem. Det er alletiders lejlighed for at komme ud og opleve nogle af de ting man ikke ser eller prøver inde i byerne”, siger Jes Lunde, rådmand i Sundhed og Kultur i Aalborg Kommune.

Corona nedlagde arrangementet

I 2019 var der over 1000 gæster til arrangementet, mens det de sidste to år ikke har været afholdt på grund af corona-restriktioner. Men nu er de mange lokale foreningers frivillige klar til at inspirere med en natur-dag igen. Aktiviteterne kan prøves mellem klokken 10.00 og 15.00 og alt på nær maden er gratis i området ved Halkær Mølle.

“Det bliver en dag hvor borgerne kan møde op og prøve en lang række grønne aktiviteter hos de lokale foreninger her fra området omkring Aalborg Fjordland. Og med grønne aktiviteter mener vi alt lige fra at smage brændenældesuppe hos vikinger, prøve kræfter med skydebanen hos jægerne, deltage i en naturquiz til honningsmagning og være kreativ i smykkeværkstedet”, fortæller Cecilie Goul, landdistriktskonsulent i Aalborg Kommune. Og fortsætter:

“Jeg vil vove og påstå at der er noget for alle aldersgrupper og til de fleste sanser, så det er oplagt at lave en familietur og komme ud i den skønne natur”, siger Cecilie Goul.

Grøn Familiedag 2022

Grøn Familiedag er arrangeret af de lokale foreninger og Aalborg Kommune og har til formål at øge kendskabet til de mange muligheder i landdistriktet. Programmet kan følges på www.aalborg.dk/familiedag

DEKLARATION
Alt. tekst:Læg mobilen og spænd hesten for vognen
Titel:498A1113
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden