MinByAalborg.dk

Hjørring Sommerspil gør klar til musical

20 juni, 2023 | 08:00
- Af Redaktion
"Mød mig på Cassiopeia" har premiere lige rundt om hjørnet, og det betyder alle har travlt - også instruktør Robin Haslund Buch.
Beskrivelse: Teater.
DEKLARATION
Billedetekst: Foto: Kyle Head - Unsplash

“Lige nu er det hårdt arbejde og vi knokler alle sammen – syerskerne, scenebyggerne, danserne, skuespillerne og musikerne. Syerskerne har sagt, at hvis jeg beder dem om at sy en eneste flæse mere, slår de mig ihjel,” fortæller Robin Haslund Buch, som er blæksprutten til årets sommerspil i Skt. Knuds Kilde i Hjørring.

Han er instruktør, men han har også designet kulisser, kostumer og plakater. Det er derfor også ham, der presser på til premieren den 21. juni.

Forestillingen var “Mød mig på Cassiopeia”, som skulle have været opført i både 2020 og 2021, men blev aflyst på grund af coronaepidemien.

“Jeg begyndte at arbejde med scenografien allerede i 2019, så det bliver fantastisk at få forestillingen på scenen,” siger Robin Haslund Buch.

Robin Haslund Buch har tidligere instrueret “The Sound of Music” og “Oliver” på Skt. Knuds Kilde.

Det er kun ham selv og to musikere, der får løn. Alle andre er frivillige, der brænder for scenekunsten.

“Mød mig på Cassiopeia” har premiere onsdag 21. juni og spiller frem til og med lørdag 1. juli – bortset fra Skt Hans aften den 23. juni.

Det er Hjørring Sommerspil, der står bag showet, som er finansieret udelukkende af private sponsorer.

Kilde: Nordjyske.

Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt