DM kan skabe trafikkaos i Aalborg

20 juni, 2023 | 17:00
DM er kommet til Aalborg, og derfor forventes der også trafikspærringer. Dette gælder især i weekenden, men torsdag og fredag vil der også være afspærringer.
Trafik
Billedetekst: Foto: Kathy - Unsplash

Til DM sidste år fik en privatbilist motorcykel-escort, da føreren forvildede sig ind på banen for enkeltstart i landevejscykling.

Nu kommer kæmpeeventet tilbage, men denne gang har Aalborg Kommune gjort mere for at undgå trafikkaos.

” I år har vi lyttet til mange af de klager, der kom ind. Nu kan vi komprimere den vejlukning. Og så lukker vi først ned torsdag kl. 17, så de fleste har mulighed for at hente børn,” forklarer Christian Birch Smith.

Sidste år var det også trafikproblemerne, der bekymrede politiet mest. Nordjyllands Politi blev kimet ned, sagde politimester Karsten Højrup ved lejligheden sidste år.

“Selv om vi har informeret grundigt omkring de trafikale ændringer, så bliver mange alligevel overraskede, når de er ude at køre. Så ringer de ind til os i frustration,” sagde han.

Det er dog ikke kun torsdag, hvor flere ryttere kommer til Aalborg, og der derfor kan blive trafikkaos i forbindelse med vejspærringer.

Honørkajen kommer til at være centrum for begivenhederne, og derfor vil der være lukket for trafik på Strandvejen fredag til søndag.

På grund af Triathlon-DM vil dele af Aalborgs Vestby også være lukket i nogle timer på lørdag.

Kilde: TV 2 Nord.

DEKLARATION
Alt. tekst:Trafik
Titel:Trafik
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden