Mand fra Himmerland dømt til anbringelse grundet besiddelse af børneporne

20 april, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
Den 34-årige kontaktede børn via PlayStation
Retten Aalborg
Info:
Retten Aalborg
Foto: MinByAalborg

Retten i Aalborg kendte tirsdag en 34-årig mand fra Himmerland skyldig i fem forhold vedrørende besiddelse af børnepornografisk materiale samt blufærdighedskrænkelser overfor børn. Manden blev dømt til at anbringelse på en lukket psykiatrisk institution de kommende år, da han ikke er egnet til fængselsstraf. Desuden tidligere er dømt for lignende forbrydelser og sædelighedsforbrydelser og er i behandling under opsyn af kommunen. Retslægerådet anbefalede anbringelse på institution efter udtalelser fra kommunen og en psykiater.

Han er dømt for at besidde tre filmsekvenser på mobiltelefon, tablet og computer samt for at have videresendt den ene film via en kontakt på Facebook. Derudover har han ifølge Nordjyske taget kontakt til børn fra ti til tolv år via PlayStation og har over længere tid sendt meget seksuelle beskeder og lydbeskeder til børnene, ligesom et 12-årigt barn modtog et billede af mandens penis.

Manden anbringes på en lukket psykiatrisk institution i fem år, hvorefter det vurderes om han stadig er til fare for andre og vil begå nye forbrydelser, og han må ikke tage kontakt til børn under 18 år på ubestemt tid.

Manden nægtede sig skyldig og har  har anket dommen til landsretten.

Kilde Nordjyske

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
TAGS:Dom
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt