Sagaen om Thomasberg fortsætter

Fortællingen om AaB, Thomasberg og Randers FC vil tilsyneladende ikke accepter et punktum

Tidligere i dag, slog kronjyderne ellers fast med syvtommer søm på egen hjemmeside, at forhandlingerne omkring et muligt salg og dermed skifte for Randers cheftræner til det nordjyske var død og begravet og de så frem til at fortsætte det succesfulde samarbejde.

Herefter var en tydelig irriteret og ikke specielt imponeret Sportschef i AaB ude og kommentere på forhandlingerne til Nordjyske:

“De mennesker, som vi snakker med, skal kunne stole på, at vi holder fortroligheden. Jeg ved ikke, hvorfor Randers har haft et behov for at kommentere på dialogen omkring Thomasberg, men det hele er jo et meget taktisk spil, og jeg vil da mene, at han stadig står på vores blok” – udtaler Inge André Olsen til Nordjyske.

Det fik til gengæld Randers-direktør op af stolen. Søren Pedersen udtaler til Tipsbladet:

“Det ville jeg også gerne have haft, at de var, men så tror jeg, at han skal have styr på nogle af sine agenter, som taler rundt omkring. Når jeg har behov for at gå ud med det offentligt, er det, fordi der har været så megen snak og så mange skriverier, at jeg har brug for, at mine spillere og medarbejdere ved, hvad de kan regne med. Jeg har haft brug for at sende et klart signal”

Overfor Nordjyske understreger kronjydernes sportsdirektør dog samtidig, at han har respekt for Inge Andre Olsen, og afviser at forhandlingsforholdet mellem de to klubber skulle have lidt skade.

Fortsættelse følger.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden