Weekendvejret byder på regn

19 august, 2023 | 08:00
Et højtryk strømmer over Danmark i weekenden. Det giver varieret vejr.
Billedetekst: Foto: Marc Kleen - Unsplash

En skandinavisk højtryk bringer østlig strømning over Danmark i de kommende dage. En front passerer lørdag med udbredt regn, efterfulgt af tørt og solrigt vejr.

Lørdag: I den vestlige del af landet vil himlen være overskyet med spredte regnbyger, der senere udvikler sig til mere udbredt regn. Mod øst vil der være mest tørt vejr og nogen sol, men senere på eftermiddagen vil skyer bevæge sig ind fra vest. Temperaturerne vil ligge mellem 18 og 23 grader, mens østlige områder kan opleve temperaturer op til 25 grader. Vinden vil være let til frisk og komme fra øst og sydøst, ved kysterne kan der forekomme stedvis hård vind. Om aftenen og natten forventes det at være skyet med regn, men det klarer op vestfra i løbet af natten. Nattemperaturerne vil ligge mellem 15 og 18 grader, og vinden vil dreje fra sydøstlig til sydvestlig retning.

Søndag: Morgenen byder på skyet vejr med let regn i østlige områder, men generelt vil der være perioder med sol og enkelte byger. Temperaturerne vil være i intervallet 18-23 grader, og vinden vil være svag til jævn og komme fra vest og sydvest. Aftenen bringer mest tørt vejr med nogen sol, og natten vil være delvist skyet. Nattemperaturerne forventes at falde til mellem 13 og 17 grader, og vinden vil være let til frisk, fortsat fra vest og sydvestlig retning.

 

DEKLARATION
Kilde:DMI
Titel:Sommerregn Vejr
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden