Ransagning i Jomfru Ane Gade natten til lørdag

19 juni, 2023 | 12:00
Natten til lørdag foretog Nordjyllands Politi en planlagt restaurationskontrol og ransagning af to restaurationer i Aalborg.
Billedetekst: Foto: Kim Matthai Leland

En række civilklædte og uniformerede betjente gennemførte en længe planlagt operation på Club Wolf i Jomfru Ane Gade og Café Stygge på Vesterå natten til lørdag.

“Vi har gennem længere tid haft efterretninger og hørt rygter om, hvad der foregår på netop de to steder, og aktionen skete for at få enten be- eller afkræftet de efterretninger og rygter,” oplyser politikommissær Ulf Munch Sørensen fra Nordjyllands Politik, som stod i spidsen for operationen.

Indsatsen startede klokken 00.30 og sluttede klokken 02. I det tidsrum var begge værtshuse lukket, og lokalerne blev ransaget for at se, om der blev solgt stoffer i eller fra de to værtshuse.

Kort efter midnat blev der blev foretaget en grundig inspektion. Det betyder også, at flere gæster måtte lade sig visitere.

“Hele indsatsen forløb stille og roligt – både gæsterne og personaler på de to restaurationer efterkom velvilligt vores anvisninger og opførte sig eksemplarisk,” oplyser politikommissæren.

I forbindelse med denne operation blev en person sigtet for salg af euforiserende stoffer, men ingen blev anholdt.

Ud over den enkelte lovovertrædelse blev der også beslaglagt seks poser med stoffer uden ejermand, ni personer var under atten år. Desuden var der en overtrædelse af forbud efter restaurationsloven.

“Det kan sagtens være, at det sker igen,” oplyser politikommissæren.

Kilde: Nordjyske.

DEKLARATION
Titel:Politiuniform_foto Kim Matthai Leland
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden