Ældre kvinde endte på sygehus efter ild i en stegepande

19 juni, 2023 | 12:00
- Af Redaktion
Røgudvikling fra en lejlighed var skyld i udrykning til etageejendom fredag eftermiddag.
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

En ældre kvinde måtte på hospitalet til røgforgiftningstjek, efter hun fredag ​​fik skruet lidt for hårdt op for blusset, mens hun lavede mad i en etageejendom på Gammel Kongevej i Nørresundby.

Alarmen om branden lød kl. 14.12, og i første omgang lød meldingen ildevarslende.

“Den lød på kraftig røgudvikling fra en lejlighed, og at man ikke var sikker på, at alle beboere var kommet ud,” fortæller indsatsleder Frank Winther fra Nordjyllands Beredskab.

Kvinden var dog kommet ud af lejligheden uden hjælp. Med sig havde hun den stegepande, der havde forårsaget røgudviklingen.

“Der var gået ild i den, og det havde spredt sig til emhætten, som var smeltet. Det havde givet en masse røg i lejligheden, og derfor er der en del røgskader. Men der var ikke åben ild, da vi kom. Så vi sørgede for at ventilere ved at åbne vinduer og sætte en ventilator op, så der blev luftet ordentligt ud,” fortæller Frank Winther.

Kvinden blev kørt på hospitalet, da hun selv havde båret stegepanden ud af lejligheden. I forbindelse med dette mistænkte brandmændene at hun havde indåndet meget røg.

Kilde: Nordjyske.

 

 

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt