AaB henter ny sportschef i Aalborg Pirates

19 juni, 2023 | 16:00
Morten Fals indtager posten som sportschef for Aabs kvindeafdeling.
Billedetekst: Foto: Sabrianna

Med tilgangen af ​​tyske investorer er det ikke kun AaB A/S, der oplever en ny æra. Det samme gælder kvindeafdeling i klubben, der i fremtiden skal høre under moderklubben AaB af 1885.

I den forbindelse er der nu ansat en ny sportschef, som blandt andet skal stå i spidsen for indsatsen for at positionere AaB’s kvindehold som en fast del af ligaen.

Hans navn er Morten Fals. Navnet vækker genklang hos hockeyfans, da Fals er bestyrelsesformand og på sin vis fader til det Aalborg Pirates, landets førende ishockeyklub.

Morten Fals både medgang og modgang på bagen, har han opskriften på succes, som han nu skal forsøge at videregive til AaB’s kvindeafdeling.

“Jeg kommer til at have fokus på den strategiske udvikling og den organisatoriske udvikling af klubben,” siger Morten Fals og fortsætter:

“Jeg er selv tidligere fodboldtræner, og har brugt 10 år i Aalborg KFUM’s pigeafdeling. Blandt andet fordi mine døtre spillede i klubben, så jeg kender udmærket de udfordringer, der er forbundet med at skabe gode rammer for pige og kvindefodbold. Vi skal skære i budgettet, men vi må prøve at få mere ud af hver enkelt krone.”

Han ved, at det er en stor opgave, men motivationen fejler intet.

“Jeg ved fra min tid i pigefodbold, at det er meget dedikerede spillere. Min mission bliver at skabe de rammer, som så dedikerede spillere fortjener,” siger Morten Fals.

Kilde: Nordjyske.

DEKLARATION
Titel:sabrianna--0ZHq2f8LAo-unsplash
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden