Vil du tjene penge på sjov, leg og tegning?

Er du til leg, kreativitet og tumlen? Så er der lige nu gode jobmuligheder. Aalborg Kommunes vuggestuer og børnehaver søger med lys og lygte efter vikarer.

Det er ikke så vigtigt, om dine kunstneriske evner ikke rækker til meget andet end, at tegne pindemænd og folde papirsflyvere. Men er du til gengæld god til at lytte til, snakke med og hjælpe børn med at lege, tegne, cykle, tumle og grine sammen med deres venner? Så vil Aalborg Kommune rigtig gerne høre fra dig snarest, med udsigt til et job.

I et officielt opslag på Facebook, søger Aalborg Kommune nemlig netop nu vikarer til byens mange børnehaver og vuggestuer. Vikarerne skal indgå i kommunens jobbank, og der tilbydes både arbejde i kortere og længere perioder, eller alternativt som tilkaldevikar fra dag til dag.

Via en screeningsproces vil ansøgere blive indkaldt til en snak om bl.a. erfaringer, motivation og hvad man lægger vægt på i ens arbejde med børn. Her vil det også være muligt at aftale hvor og hvornår, man gerne vil arbejde, såfremt man kan fremvise en ren straffeattest. Du kan se kommunens Facebook-opslag her.

Skulle man ligefrem være uddannet pædagog, opfordre Kommunen varmt til, at man klikker ind forbi deres hjemmeside, og tager et kig på udvalget af ledige job lige nu. Du kan slå et smut ind forbi via linket her.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden