Lad kæledyret komme trygt igennem jul og nytår

18 december, 2022 | 15:00
Kan sæsonens festligheder være en lidt for stor mundfuld for dit elskede kæledyr? Så kom forbi Maxi Zoo Aalborg frem til nytårsaften, hvor personalet vil stå klar til at give hjælpsomme råd.
Billedetekst: Foto: Maxi Zoo pressefoto

December er en måned fyldt med masser af hyggelige og festlige stunder for hele familien med alt fra velduftende bagværk og skønne måltider til fest og farver på årets sidste dag. Dog kan de mange festligheder være hård kost for de kære pelsede venner, der i denne forbindelse kan have brug for ekstra meget omsorg og nogle gode, trygge rammer. Kom forbi Maxi Zoo frem til nytårsaften, hvor butikkens personale vil dedikere dagene til at sætte alle sejl ind for, at byens firbenede venner kan være med til at skyde det nye år ind på bedste vis. Her kan du få masser af gode og hjælpsomme råd til, hvordan du bedst passer på dit kæledyr – og ikke mindst kan nyde højtiderne sammen. Du kan blandt andet høre om, hvordan du bedst forbereder dit kæledyr til en hyggelig aften i julelysets skær uden mavepine og en tryg nytårsaften uden rystende pels.

Kom til gratis rådgivning i Maxi Zoo Aalborg frem til nytårsaften, hvor butikkens kompetente personale vil stå klar til at dele ud af deres bedste tips og råd til at skabe trygge rammer i forbindelse med de kommende festligheder.

DEKLARATION
Titel:maxi zoo jul
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden