Advarsel fra DMI: Her er der risiko for kraftig regn og torden

18 september, 2022 | 04:00
OPDATERET søndag morgen: DMI har justeret risikomelding til et varsel. DMI kommer med en risikomeldning om kraftig regn og torden over Nordjylland. Lokalt kan der falde op til 35 millimeter regn på seks timer.
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Der strømmer kold luft ned over Danmark i øjeblikket. Luften kommer fra nord og nordvest. Det kan medføre, at et større område med byger vil passere ned over landet. Der vil formentlig være tale om kraftige byger, som kan være med kraftig regn og torden.

I Aalborg-området varsler DMI om risiko for kraftig regn fra klokken 05:30 til klokken 12 denne søndag. Der kan falde mellem 25 og 35 millimeter på seks timer. Den kraftige regn kan blive ledsaget af torden. Når DMI har udsendt en kategori 1 varsel betyder det, at vejret kan påvirke dine omgivelser og udendørsaktiviteter. Derfor opfordres folk til at være opmærksomme.

I den forbindelse er det vigtigt at være opmærksom på lavtliggende områder, hvor vand kan samle sig. Store mængder af vand kan også ende med at påvirke trafikken. Kørehastigheden bør derfor tilpasses til sigtbarhedsforholdene.

DEKLARATION
Kilde:DMI
Titel:regnvejr
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden