Beboer vil få superudsigt over store dele af Aalborg

18 marts, 2023 | 06:00
- Af Redaktion
Et gammelt højhus på Konvalvej 49 i Aalborg er ved at blive revet ned, og i stedet kommer der et nyt højhus på otte etager med 32 lejligheder
MinByFoto.dk
Info:
MinByFoto.dk
Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Bygningen med de 32 lejligheder ligger i forvejen højt, hvilket betyder, at beboerne på de øverste etager får en rigtig god udsigt.
Viva Bolig er dem, som bygger de nye lejeboliger, og ventes klar til brug næste år. Selv mener direktør fra boligforeningen Vivabolig Lotte Bang, at det bliver en af Aalborgs bedste udsigter.

Hele projektet kommer til at koste op til 88 millioner kroner.
Tidligere var planen egentlig bare at renovere den gamle bygning, men da de fandt ud af det ville blive dyrt, valgte de i stedet ar rive det ned og bygge nyt, som er mere moderne og har otte etager i stedet. Samtidig er det også billigere end at renoveringen ville koste.
Allerede i tirsdags blev det gamle højhus revet ned, og det gik hurtigere end forventet, og da gavlen var usikker og blev væltet ned, røg der også murbrokker ud på sidevejen Skovsvinget, hvor der heldigvis var afspærret i forvejen.

Beboerne, som før boede i det gamle højhus, er blevet genhuse i mange af boligforeningens andre og lavere boligblokke på Konvalvej, og Lotte Bang forventer, at de fleste af dem ønsker at flytte ind i det nye færdigbygget højhus.

Lejlighedernes størrelse kommer til at ligge mellem 67-109 kvadratmeter, og huslejen pr måned vil ligge fra 4.700-7.500 kr. Det forventes samtidig at byggeriet er færdig i april 2024.

DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Nordjyske
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt