Gemmer der sig en iværksætter i dig? Ny sæson af Løvens Hule

18 marts, 2022 | 12:30
Gemmer der sig en iværksætter i dig? Ny sæson af Løvens Hule
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Har du en drøm om at være den iværksætter, der står med svedige håndflader og bævrende knæ foran det skarpe panel af investorer? Så har du nu chancen, når der kommer en ny sæson af Løvens Hule. Der søges nemlig netop nu nye deltagere til det populære program, hvor iværksættere kan opstå investeringer og få prøvet deres idé.

Nordjylland bugner af iværksættere. Ifølge en rapport fra Fonden for Entreprenørskab i 2021 ligger Nordjylland helt i top, når det gælder væksten af iværksættere under 25 år. Måske gemmer der sig også en lille iværksætter i dig?

Uvist hvilke løver

Løvens Hule har efterhånden kørt over skærmen en del sæsoner. Det er altid uvist præcis hvor mange af de velkendte løver, der deltager i næste sæson. Dette gælder også denne gang. Det er på nuværende tidspunkt uvist om Jacob Risgaard og Jesper Buch kommer til at sidde i stolene. Uanset sikrer DR, at der kommer til at sidde fem af Danmarks dygtigste og mest succesfulde erhvervsfolk og serie-investorer i stolene, når de blænder op for en ny sæson af Løvens Hule.

Tilmeld dig

Hvis du er interesseret i at medvirke i den 8. sæson af Løvens Hule på DR, skal du sende nedenstående i en mail til LH@unitedtv.dk

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Firmanavn
  • Eventuel hjemmeside
  • Beskriv kort din virksomhed/forretningsidé
DEKLARATION
Alt. tekst:Gemmer der sig en iværksætter i dig? Ny sæson af Løvens Hule
Titel:iværksætter
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden