Foredrag i Aalborg: Et liv som autist med ADHD

18 marts, 2022 | 10:30
Foredrag i Aalborg: Et liv som autist med ADHD
Billedetekst: Foto: Billedarkiv

Det er ikke altid let at navigere i verden, når man lever et liv som autist med ADHD. Det kan være svært for andre at sætte sig ind i, hvordan det er at være den, der lever med det. Det kan også være en udfordring at vide, hvordan man selv skal navigere og reagere som pårørende eller bekendt. Silke Ena Svare gæster Aalborg Bibliotek og tager tilhørerne med igennem netop dette.

En “ikke gennemsnitlig hjerne”

Udtrykket er Silke Ena Svares eget. Som talsperson til arrangementet ønsker hun at tage tilhørerne med på en rejse gennem hendes hjerne og sin historie. Gennem folkeskolen, uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet som autist med ADHD. Foredraget er delt i to, hvor Silke Ena Svare med humor og indlevelse fortæller egne historier som eksempelvis hvordan hun skreg af sine klassekammerater, fordi hun ikke kunne få en flødebolle med kokos. I anden del kommer hun ind omkring hjælp og sine yndlingsværktøjer til at komme igennem dagen.

Arrangementet foregår på Aalborg bibliotek i aften mellem kl. 17.00 – 18.30. Du kan tilmelde dig hos Autisme Ungdom her.
Efter foredraget vil der være afsat 15-20 minutter til at stille Silke spørgsmål.

DEKLARATION
Alt. tekst:Foredrag i Aalborg: Et liv som autist med ADHD
Titel:autist
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden