Simon Talbot giver Aalborg optur

17 maj, 2022 | 06:00
Simon Talbot har de seneste måneder været på verdensturne som opvarmer for den engelske stjernekomiker Russel Howard. 3. juni rammer han Aalborg Kongres & Kultur Center klar til at give publikum kæmpe optur med sit nyeste standup-show.
Billedetekst: Foto: Aalborg Kongres og Kulturcenter

Fra verdensturne til Aalborg. Når Talbot vender tilbage til Danmark, er det direkte tilbage på standup tour med showet Optur. Forvent en smaddersjov aften med mavekrampende latterbrøl. Men bare rolig, det er ikke videnskabeligt bevist, at man kan dø af grin.

En skideskæg aften

Konfetti streamers, laserlys og gnist maskiner. Talbot tager alle kneb i brug for at begejstre publikum. Han lever for at underholde og holder sig ikke tilbage for at give os alle noget at grine af. Simon Talbot udtaler:

Jeg vil have, at folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet… Det bliver SÅ optur.

Den grinagtige komiker er en af Danmarks helt store comedy-darlings. Med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde har Talbot gang på gang leveret solid underholdning til folket. Simons smittende energi og kærlighed til humoren får publikum til at grine sammen med ham – for han kan ikke helt lade være at grine, når han leverer sine jokes og improviserede indfald, der kan komme bag på ham selv. Publikum kan kun gå fra showet med opløftet humør.

Information om Simon Talbot – Optur

Tid: Fredag den 3. juni 2022 klokken 19:00.

Sted: Aalborg Kongres og Kulturcenter

Pris: 290 – 310 kroner inklusiv billetgebyr.

 

 

DEKLARATION
Titel:Simon Talbot
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden