Forhindringsløb i Aalborg vender tilbage med nye forhindringer.

17 marts, 2023 | 15:00
To nye forhindringer er blevet tilføjet til Tough Trails 2023 forhindringsløbet, som finder sted i Sohngårdsholmparken den 20. maj.
Billedetekst: Aalborg kommune

Aalborg Kommune bragte d. 15. marts nyheden om at et forhindringsløb vender tilbage.

Tough Trails går imod tendensen inden for OCR-løb (Obstacle Course Racing), hvor mange løb reducerer antallet af forhindringer. I stedet tilføjer Tough Trails flere forhindringer til deres løb.

”Det er dyrt at lave forhindringer, men vi vælger alligevel at opjustere,”, fortæller arrangør Katja Christensen til Aalborg Kommune.
”Ikke nok med at vi har to helt nye med i år, så har vi også lavet flere lette baner ved nogle af forhindringerne. På den måde kan man som deltager vælge den sværhedsgrad, der passer til, der hvor man er.”

Motionister kan sagtens deltage i løbet ifølge Katja. De kan vælge at tilmelde sig “OPEN”-kategorien, hvor man kan benytte lettere baner og der er få begrænsninger. Der er også mulighed for at deltage som hold med kolleger, hvor fokus er på teambuilding og firma-holdet starter og slutter sammen.

OCR er en niche sport i Danmark, men udvikler sig stadig. Danmark har nyligt dannet et landshold, og nogle af dets atleter vil deltage i eliteløbet i Tough Trails. Jonas Drescher, en af landsholdsdeltagerne og tre gange Tough Trails-vinder, vil også deltage.
“Tough trails er i min kalender hvert eneste år, fordi det er det mest udfordrende OCR løb i Danmark,” fortæller Jonas til Aalborg Kommune og fortsætter:

“Jeg glæder mig hver eneste gang, og jeg har altid lidt kilden i maven for at se hvad de har fundet på, og om jeg kan gennemføre det!”
Tough Trails har plads til 500 deltagere i alt. Der er to forskellige distancer: en 6 km rute for voksne og en 2,5 km rute for børn.
Tilmelding foregår på toughtrails.dk

DEKLARATION
Kilde:Aalborg kommune
Titel:Tough_trails
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden