Dyreskelet fundet: Er der en ulv på spil?

17 februar, 2023 | 09:00
En borger i Nørresundby gjorde sig et noget usædvanligt fund og frygter, at en ulv kan være på spil. En naturvejleder udelukker heller ikke muligheden.
Billedetekst: M. Zonderling - Unsplash

På en gåtur med hunden gjorde Louise Wiis Crysell onsdag et interessant fund på en sti bag Lindhold Høje. I det skønne naturområde, lå der et skelet fra et dyr, som hun ikke kunne genkende. Det skriver Nordjyske.

Ved siden af skelettet, finder Louise også en dyrelort, som hun vurderer, har været et stort dyr.
– Den ser i hvert fald for stor ud til, at den kan være fra en ræv, siger Louise Wiis Crysell, som derfor kom til at tænke på, om der mon havde været en ulv på spil.
– Men jeg er jo ikke naturkyndig, siger hun til Nordjyske.

Ulve i Aalborg omegn
Ulvedebatten har efterhånden kørt i nogle år, og det er ikke første gang, at der har været ulve i det nordjyske og tæt på Aalborg.

– Der er flere ulve, som er kommet ganske tæt på byen, både omkring Hasseris og Aalborg Øst, siger freelance naturvejleder Esben Buch til Nordjyske.
Selvom ulve er set tæt på befolkede områder, så søger de oftest mod de mindre befolkede områder f.eks. Nationalpark Thy og Lille Vildmose, hvor der er masser af vildt.

Kan ikke udelukke ulv
Nordjyske viste Louise billeder til Esben Buch, og det tyder mere på, at der har været andre dyr på spil end en ulv.
Han forklarer, at der er tale om et rådyrskelet, som muligvis er blevet påkørt og efterfølgende blevet slæbt af forskellige dyr af flere omgange.
Men naturvejlederen er dog ikke helt sikker i sine udtalelser
– Jeg kan slet ikke udelukke noget, for det er bestemt realistisk, at der har været en ulv forbi Lindholm, siger han til Nordjyske.

DEKLARATION
Kilde:Nordjyske
Titel:m-zonderling-WFPWB7Vum1E-unsplash
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden