Tag børnene med på en rejse i et eventyrligt univers af lyd

Billedetekst: Foto: Aalborg Bibliotekerne

Der inviteres til vinterferiehygge for de mindste med lyden i fokus, når Børneteater LydSkab kommer forbi Trekanten og giver en unik oplevelse med deres interaktive lydforestilling.

Lyde kan opstå ud af ingenting og blive til alting. På denne fantasifulde og musikalske guidet forestillingsrejse bliver publikum taget med langt ind i lydenes univers.
Det fungerer sådan, at hvert barn i forestillingens start får udleveret en lille højttaler, og bliver på den måde medspiller i værket som “lydbærer”.

Med en personlig højtaler tæt på kroppen, føres børnene på en lytterejse tilbage i farmors minder, hvor katte leger fangeleg mellem børnene, luftpandekager flyver rundt i rummet, stemmer fra fortiden stikker af, og vi må ud på havet, ind i hekseskoven, og helt tilbage til stilheden.

Hele familien kan opleve denne elektroakustiske, interaktive forestilling  torsdag d. 24. februar kl. 12:00-12:45 på Trekanten, og det er helt gratis for alle.

LydSkab er skabt af to lokalt bosatte kunstnere. På scenen står Kirsten Østergaard Pallesen (Bælum), og bagved finder man Ane Østergaard (Band Ane) som “lydtryllekunstner” blandt ledninger, lydkort, computer mm.

Forestillingen er støttet af Rebild Kommune, Statens Kunstfond og Region Nordjylland.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden