Strik og drik er tilbage – kom til hygge med broderi og bajere hver onsdag

17 februar, 2022 | 12:15


Meget skidt kan der siges om Corona-perioden, men den bragte også gode ting med sig – her i blandt, at glæden for god, gammeldags håndarbejde er blevet populært som aldrig før. Strik, hækling og broderi er ikke længere kun noget bedstemødre, men noget alle aldersgrupper nu samles om som ligesindede garnentusiaster.

Derfor genoplever baren, Borgergade 2 deres unikke begivenhed fra sidste år – Strik og drik.

Konceptet er direkte i navnet, og går ganske simpelt ud på, at man tager sine strikke-venner og veninder under armen, dele en håndfuld kolde drinks og bruge en hyggelig eftermiddag på Borgergade.

Der skal nørkles med garn og lignende håndarbejde – Strik, hækling, broderi, you name it! Og skulle du sidde og tænke “men jeg kan jo slet ikke strikke”, så bare rolig – hjælpen står klar, hvis bare du har lysten til at kaste dig ud i det

Men der skal jo som nævnt også drikkes. Baren fortæller via deres Facebook, at der kan forventes tilbud på 5 flaskeøl til 100 kr. (Tuborg, Tuborg Classic, Tuborg RÅ, Carlsberg, Carlsberg Nordic). Trænger ganen til noget andet, er der altid lækre specialøl på køl, samt bartendere på Tom Cruise-niveau, der stå klar til at trylle cocktails frem til jer. OG, som noget helt nyt har baren også kaffe på kanden til en flad 20’er.

Strik og drik finder sted hver onsdag kl. 16.00 hos Borgergade 2, som du finder (you guessed it) på Borgergade 2 i Aalborg.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden