Polar Cykler gør børnene køreklar til vinterferien

17 februar, 2022 | 13:06

Vinterferien er skudt i gang, og masser af børn (og de heldige forældre) har fri i enten denne eller næste uge. Derfor er det oplagt at få taget en hyggelig cykeltur med familien i det fri – og her i ferien, er der jo også god tid til at finde en ny, flot hjelm.

Hos Polar Cykler finder du ikke blot et stort, flot og farverigt udvalg af hjelme, men også imødekommende specialister, der er altid står klar til en snak i børnehøjde, så familiens yngste er sikre på, at finde deres helt perfekte hjelm.

Har børnecyklen måske stået for længe i skuret og rustet her henover vinteren, så gør Polar Cykler det lige nu ekstra nemt for alle at komme toptunet tilbage på cykelstien.
Du skal blot give dem en opringning, og så klarer de resten – både hvad angår afhentning, reparation og tilbageleveringen.

Så det eneste du skal gøre er at planlægge, hvor den næste cykeltur går til.

Du finder Polar Cykler på Mylius Erichsens Vej 25 i 9210 Aalborg SØ.

Det er ikke altid kun cyklen, der kan trænge til en kærlig hånd, så det gammel rust kommer af. Polar Cykler har nemlig netop også fået deres hjemmeside strammet op og klargjort til sommeren. Du kan give det nye, køreklare resultat et kig her.

DEKLARATION
Relaterede nyheder
Følg os på facebook
Regionale nyheder
Sider i Nordjylland
Brønderslev
Hjørring
Jammerbugt
Mariagerfjord
Morsø
Thisted
Vesthimmerland
Læsø
Frederikshavn
Rebild
Bagsiden